MENÜ

Arda'dan Galatasaray ve Beşiktaş için ilginç benzetme

Barcelona forması giyen milli yıldız Arda Turan, Fransız So Foot dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arda'nın Galatasaray ve Beşiktaş için yaptığı benzetme dikkat çekti.

Arda'dan Galatasaray ve Beşiktaş için ilginç benzetme

Yaz transfer döneminde 40 milyon Euro karşılığında Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan Arda Turan gün sayıyor. Milli futbolcu, Katalan ekibinin aldığı transfer yasağı nedeniyle formasından 6 ay uzak kalacağı sürenin büyük bir bölümünü geride bırakırken, 18 Ocak itibariyla dünyanın en büyük futbol sahnelerinden Nou Camp'ın çimlerine ayak basabilecek.

A Milli Takım'la birlikte Fransa'da düzenlenecek Euro 2016'da da boy gösterek Arda Turan, Fransa'nın So Foot dergisine Türkiye'deki futbolla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Türkiye dışında Barselona'da da bilinen bir marka olduğunu belirten Arda Turan, ''Beşiktaş'ta yapı itibariyla Atletico Madrid'e benziyor. Galatasaray'ın Beşiktaş'tan daha çok parası var. Tıpkı Barcelona'nın, Atletico Madrid'den olduğu gibi'' ifadelerini kullandı.


FIFA, yılın 11’ine adayları açıkladı
Türkiye'de insanların futbol için çıldırdığını dile getiren Arda, ''Galatasaray'da oynarken maç kaybettiğimizde taraftar bize yapmamız gereken şeyleri bile söylerdi. Baskı çok fazla'' sözlerini sarfetti.

Uzun yıllar İspanya Ligi'nde forma giyen bir başka futbolcu Nihat Kahveci'nin ''Arda bana İspanya'dan teklifler aldığını söyledi. Ben de ona git. Ne kadar para verirlerse versinler git dedim'' sözlerine yer verildi.

Atletico Madrid'de kısa bir süre birlikte forma giyen Emre Belözoğlu'nun Arda için ''Atletico yıllarında gösterdiği performansla çığır açtı. Avrupa'da hiçbir Türk futbolcunun ulaşamadığı seviyelere geldi'' yorumu da okuyuculara aktarıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ