MENÜ

Beşiktaş'ta solun lideri, İsmail Köybaşı

Hem sakatlıklar hem de formsuzluktan ötürü Slaven Bilic döneminde istikrarı yakalayamayan İsmail Köybaşı, Avrupa Ligi'nin yanı sıra Süper Lig'deki son 5 maçta da ilk 11'de sahaya çıkarak, sol bekin bankosu oldu.

Beşiktaş'ta solun lideri, İsmail Köybaşı

2009 yılında Gaziantepspor’dan büyük umutlarla transfer edilen ancak yaşadığı büyük sakatlıklar nedeniyle istikrarı yakalamakta zorlanan İsmail Köybaşı, sol beke ambargo koymaya başladı. Yıldızı sönenleri yeniden parlatmakta mahir olan teknik direktör Şenol Güneş, bu özelliğini İsmail Köybaşı’nda konuşturdu. 26 yaşındaki futbolcu, F.Bahçe derbisinde sadece 8 dakika oynadıktan sonra çıktığı 5 maçta da ilk 11’de saha yer alıp son düdüğe kadar oynadı. Köybaşı, Avrupa Ligi’ndeki 4 maçta da Şenol Güneş’in sol bekteki tek tercihi oldu.

YAKIN ÇEVRESiNDEN DESTEK ALDI

Slaven Bilic döneminde formayı Motta’ya kaptıran Köybaşı, bu sezonun başında bir de Tosic ile rekabete girmek zorunda kaldı.
Güneş de sezona Tosic ile başladı. Ama Sırp futbolcun bekleneni veremeyince doğan şansı iyi değerlendiren Köybaşı, formayı kapmayı başardı. Güneş’in yanı sıra yakın çevresinin de desteğini alan oyuncu, iki rakibi Motta ve Tosic’e rağmen yılmadı ve sonunda forma rekabetinde galip geldi.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ