MENÜ

"Yaşadığımız bu darboğazdan hep birlikte çıkabiliriz."

Mersin İdmanyurdu Kulübü Basın Sözcüsü Erdem: "Yaşadığımız bu darboğazdan hep birlikte çıkabiliriz. Basın, taraftar, futbolcu, teknik heyet ve yönetim kenetlenerek bu zor günleri aşabiliriz"

"Yaşadığımız bu darboğazdan hep birlikte çıkabiliriz."

Mersin İdmanyurdu Kulübü Basın Sözcüsü Ayhan Erdem, yaşanan darboğazdan basın, taraftar, futbolcu, teknik heyet ve yönetimin kenetlenerek çıkabileceğini ifade etti.
Erdem, yaptığı yazılı açıklamada, kulüp olarak zor günler geçirdiklerini ve Fenerbahçe karşısında alınan mağlubiyetle keyiflerinin iyice kaçtığını belirtti. Yaşanan maddi kriz nedeniyle zor günler geçirdiklerinin altını çizen Erdem, takım olarak hem maddi hem de sportif açıdan sıkıntı yaşadıklarını kaydetti.

Taraftarlara sağduyu çağrısında bulunan Erdem, şöyle devam etti: "Fenerbahçe maçında sahaya çıkan futbolcu, maçı izlemeye gelen taraftar ve saha kenarındaki teknik heyet, hafta arasında yaşanan kriz sonrasında maça konsantre olmakta zorlandı. Bunu da zaten maçta gördük. Bizim yoğunlaşmamız ve çözüme ulaştırmamız gereken farklı sorunlar var. Çok zor şartlar altında çok iyi işler çıkarmaya çalışıyoruz. Bu sezona kadar da bu işi en iyi şekilde yaptık."

Erdem, geçen sezon kulübe getirilen transfer yasağının bugünlere gelinmesinde etkili olduğunu vurgulayarak, "Hiçbir gelirimiz olmadan çıktığımız bu yolda takım galip de gelemeyince maddi kriz yaşadık. Yaşadığımız bu darboğazdan hep birlikte çıkabiliriz. Basın, taraftar, futbolcu, teknik heyet ve yönetim kenetlenerek bu zor günleri aşabiliriz. Kentte yaşayan iş adamları, kurum ve kuruluşların bu takıma sahip çıkması ve topyekun bir birliktelikle bu takımı yeniden aydınlığa çıkarabiliriz" ifadesini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ