MENÜ

Cenk Tosun: Hayallerim gerçek oldu

Milli takımın Katar ve Yunanistan'la oynadığı maçlarda görev yapan Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Cenk Tosun, 9 numaralı formayı giyerek hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. Genç golcü, “Bunu başardığım için çok mutluyum. Türkiye'nin Euro 2016 kadrosunda yer almak için çok çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Cenk Tosun: Hayallerim gerçek oldu

Kara Kartal’ın genç yıldızı Cenk Tosun, Siyah-Beyazlılar’ın başına Şenol Güneş’in gelmesinin ardından yaptığı büyük çıkışla ilgili olarak değerlendirmede bulundu.

Takımında bu sezon çıktığı 13 maçta 5 gol ve 2 asistlik performans sergileyen 24 yaşındaki futbolcu, “Beşiktaş formasıyla en formda dönemimi yaşıyorum. Maçlarda istediğim kadar forma şansı bulamıyorum ama hocamın kararına saygılıyım. Forvet hattında Mario Gomez gibi önemli bir isme sahibiz. Onunla tarzlarımız aynı. Bundan dolayı hocamız bizi çift forvet olarak sahaya sürmeyi istemiyor. İlerleyen haftalarda maç trafiğimiz daha da artacak. Bu süreçte takımımda daha fazla görev alacağıma inanıyorum” diye konuştu.

Değişilmez olmak için çabalayacak

Siyah-Beyazlılar’daki başarılı performansı sonrasında A Milli Takım’a seçilen ve Katar ile Yunanistan maçlarında görev yapan Cenk Tosun, çok çalışarak Ay-Yıldızlı formanın değişilmez ismi olmak istediğini açıkladı. Tosun, “Hayalim milli takımda 9 numaralı formayı giymekti. Bunu başardığım için çok mutluyum. Euro 2016 kadrosunda yer almak için çok çalışmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Gökmen Özcan

Haberin Devamı
YORUM YAZ