MENÜ

"Oynanan iki hazırlık maçı bize umut verdi"

PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Lige verilen arada kendimizi yeniden görme şansı bulduk. Oynanan iki hazırlık maçı bize umut verdi" dedi.

"Oynanan iki hazırlık maçı bize umut verdi"

PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor’un başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Lige verilen arada kendimizi yeniden görme şansı bulduk. Oynanan iki hazırlık maçı bize umut verdi" dedi.

Tankut, yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi lige verilen arada çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Süper Lig takımları Gençlerbirliği ve Osmanlıspor ile iki hazırlık maçı yaptıklarını hatırlatan Tankut, "Lige verilen arada kendimizi yeniden görme şansı bulduk. Oynanan iki hazırlık maçı bize umut verdi. İki maçta da istediğimiz gibi koşan, basan ve istekli bir takım vardı sahada. Umarım bu istek, arzu ve oyun Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına da yansır" diye konuştu.

Son iki maçta puan kaybettiklerini hatırlatan Tankut, "Bu maçta bunları telafi etmek istiyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımızın tribünleri doldurarak bu zorlu maçta takımlarına destek vermelerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kardemir Karabükspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına teknik direktör Elvir Balic yönetiminde Çamlık Spor Tesisleri’nde devam etti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ