MENÜ

Manchester United da talip!

Manchester United'da forvetlerden yeterli verim alamayan Louis Van Gaal'in, Mario Gomez'i özel olarak takip ettirdiği ileri sürüldü.

Manchester United da talip!

Manchester United’da forvetlerden yeterli verim alamayan Louis Van Gaal’in, Mario Gomez’i özel olarak takip ettirdiği ileri sürüldü. İngiliz basınında yer alan haberlerde, Beşiktaşlı golcünün, Almanya Milli Takımı formasına 14 ay sonra geri döndüğü Fransa maçında izlendiği kaydedildi.

Metro gazetesinde çıkan haberde, Van Gaal’in Gomez’i mercek altına almaları için scout ekibini Paris’e gönderdiği iddia edildi. Hollandalı teknik adam daha önce, Bayern’de beraber çalıştığı Gomez’e övgüde bulunmuştu.

Gomez var, Podolski yok

Öte yandan Mario Gomez, Almanya’nın yarın Hollanda ile oynayacağı maçın kadrosunda yer alırken, Galatasaraylı Lukas Podolski’ye ise dinlendirme amaçlı olarak bu karşılaşmanın kadrosunda yer verilmedi.

Gerede tamam

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Beşiktaş Kulübü’nün Bolu’da tesis kurmaya karar verdiğini bildirdi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Asbaşkan Deniz Atalay’ın bölgede yeniden incelemelerde bulunduğunu kaydeden Allar, siyah-beyazlıların, Arkut Dağı Rumşah Yaylası’ndaki 30 dönümlük alana tesis yapma kararı aldığını söyledi. Başkan Allar, “Konuyla ilgili süreç başlıyor. Kulüp tarafından olur verildi ve yasal süreç başladı. Prosedürler ve projeler hazırlanıyor. Proje tamamlandıktan sonra tahsis işlemleri başlayacak” dedi. (Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ