MENÜ

United'ın Mario Gomez ısrarı

İngiliz basını, Beşiktaş'taki müthiş performansıyla yeniden Almanya A Milli Takımı'na seçilen golcü oyuncu Mario Gomez ile Manchester United'ın yakından ilgilendiğini iddia etmişti.

United'ın Mario Gomez ısrarı

Özellikle tecrübeli menajer Louis van Gaal'in istediği Mario Gomez'i, Manchester United gözlemcilerinin geçtiğimiz gün Paris'te Fransa ile Almanya arasında oynanan hazırlı maçında izlediği ortaya çıktı.

Bayern Münih'te birlikte çalıştığı Gomez için Van Gaal'e olumlu rapor verildiği de belirtilirken, İngiliz temsilcisinin Ocak ayında golcü oyuncu için girişimlerde bulunması bekleniyor.

Mario Gomez'i beğendiğini her fırsatta dile getiren Louis van Gaal de geçtiğimiz günlerde Rooney hakkında değerlendirmelerde bulunurken, ''Bayern Münih'te teknik direktörlük yaparken forvetim Mario Gomez'di. Ortalama olarak 1 maçta 9 kez topa dokunurdu. En yüksek rakamı 14'tü. Fakat, her maç, gol atardı'' ifadelerini kullanmıştı.

Bu sezon Beşiktaş'ta şu ana kadar Süper Lig ve Avrupa Ligi'ned 15 maça çıkan 30 yaşındaki deneyimli forvet 9 gol kaydetme başarısı gösterdi.

Kaynak: Hürriyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ