MENÜ

Aaatıf Chahechouhe: Hiçbir takımdan çekinmiyoruz

Medicana Sivassporlu futbolcu Aaatıf Chahechouhe, "Ligde hiç bir takımdan çekinmiyoruz. Beşiktaş'tan da çekinmiyoruz. Sahaya çıkıp elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Aaatıf Chahechouhe: Hiçbir takımdan çekinmiyoruz

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, Medicana Sivasspor'u konuk edecek. Kırmızı-beyazlı takımın yıldız futbolcusu Aatif Chahechouhe, yaptığı açıklamada Beşiktaş'tan çekinmediklerini ifade etti.

"KAZANABİLİRİZ"

Beşiktaş maçının büyük bir müsabaka olacağını belirten Chahechouhe, "Yoğun bir çalışmayla ve tempoyla hazırlıklarımıza başladık. Kendimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Takımımızın durumu şu anda çok iyi. Hiç belli de olmaz kazanabiliriz" diye konuştu.

"HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"

Beşiktaş karşısında tüm gücünü sahaya yansıtmaya çalışacağını kaydeden Aatif, "Ligde hiçbir takımdan çekinmiyoruz. Beşiktaş’tan da çekinmiyoruz. Sahaya çıkıp elimizden gelen her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu.
Bir basın mensubunun 'Beşiktaş maçında golün var mı?' sorusu üzerine Aatif şöyle konuştu:
"Bireysel olarak konuşmaya gerek yok. Takım olarak bir mücadeleye gireceğiz. Puan durumunda kırmızı hattan da çıkmamız lazım. Beşiktaş karşısında elimizden geleni yapacağız."
Fas Milli Takımı'na çağrılmamasının kendisinde bir moral bozukluğu oluşturmadığını belirten Aatif, "Son haftalardaki performans düşüklüğünden dolayı milli takıma çağrılmadım. Bir taraftan da daha iyi oldu. Sivasspor ile yoğun tempoyla çalışmaya devam ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

UĞUR YİĞİT / SİVAS (İHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ