MENÜ

Fenerbahçe 1-0 Torku Konyaspor

Fenerbahçe, zorlandığı maçta Torku Konyaspor'u 77'de Fernandao'nun golüyle 1-0 mağlup etti. Son 3 galibiyetini de 1-0'lık skorlarla alan Kanarya, ilk yarı sonunda taraftarının ıslıklarıyla soyunma odasına gitti. Nani'nin yedek başladığı mücadelede, Van Persie de ilk 45 dakika sahada kalabildi.

Fenerbahçe 1-0 Torku Konyaspor

90 + / Hakan Ateşler - Fanatik.com.tr

Pereira "Sıtmaya razı ol" diyor

Fenerbahçe, yine pozisyona girmekte zorlandığı ancak kalesinde de neredeyse hiç tehlike yaşamadığı maçta eski hocası Aykut Kocaman'ın takımı Torku Konyaspor'u 1-0 mağlup etti. Gol 77'de Hasan Ali'nin büyük katkısıyla Fernandao'dan geldi.

İlk yarı sonunda taraftarının ıslıklayarak soyunma odasına uğurladığı Fenerbahçe, bu skorla ligdeki son üç galibiyetinde 1-0'lık skor almış oldu. 90 dakika ise taraftar için yine işkenceye döndü. Pereira'nın memnun olduğu bu oyun tarzına ise taraftar alışmak zorunda kalacak gibi gözüküyor. Pereira öldürmüyor ama "sıtmaya da razı olun" diyor.



Maça etkili başlayan takım ev sahibi Fenerbahçe oldu.

15'te Fenerbahçe tehlikeli geldi. Fernandao'nun ara pasında Van Persie'den önce son anda araya Vukovic girdi ve gollük pozisyonu önledi.

İlk yarım saat sonunda maçın hakimi Kanarya olsa da Sarı Lacivertliler kaleci Serkan Kırıntılı'yı zorlayacak pozisyon elde edemedi.

İlk yarı sonunda ıslıklar...

İlk 45 dakika 0-0 sona ererken taraftar takımını soyunma odasına ıslıklar eşliğinde gönderdi. Pereira'nın takımının ilk yarı sonunda tek isabetli şutu yoktu.



İkinci yarıda da Fener üstün ama...

Sarı Lacivertliler ikinci yarıya baskılı başlayan taraftı... Pereira, iki kritik oyuncu değişikliği yaptı. Van Persie ve Josef çıkarken, Nani ve Volkan şen oyuna girdi.

52'de Diego'nun şutunda top kaleci Serkan Kırıntılı'da kaldı.

55'te yine Diego'nun yay üstünden havadan gelen topa sol ayağıyla vurduğu müthiş şutu son anda Serkan çıkardı.



Fernandao rahatlattı. Hasan Ali'den harika çalım...

77'de Fernandao takımını 1-0 öne geçirdi.

Golde Hasan Ali'nin payı büyüktü. Soldan harika bir çalımla ceza sahasına giren Hasan Ali, çaprazdan vurdu, kaleci Serkan Kırıntılı'dan dönen topu Fernandao boş kaleye ağlara gönderdi.



Fernandao bu sefer kaçırdı

80'de Fernandao inanılmaz bir gol kaçırdı. Volkan Şen'in sol ayağıyla yay üstünden şutunda top kaleci Serkan'dan döndü, seken topta bomboş Fernandao'nun şutunu yine Serkan çeldi.

Son dakikalar Fenerbahçe açısından çok stresli geçmedi ve Pereira'nın ekibi 3 puana yine 1-0'lık skorla uzandı. Torku Konyaspor ise özellikle hücumda Fenerbahçe'yi hiç zorlayamadı.

Bu galibiyetle Kanarya 24 puana ulaşırken, Torku Konyaspor ise 16 puanda kaldı.















Haberin Devamı
YORUM YAZ