MENÜ

İsyan bu haykırış!

Galatasaray Coach'u Ergin Ataman, Fenerbahçe zaferi sonrası kendilerini Euroleague'e almayan ULEB'i hedef aldı, “Bu sene Eurocup'ı kazanıp Euroleague'e direkt katılacağız. O zaman almasınlar da görelim” dedi.

İsyan bu haykırış!

Spor Toto Basketbol Ligi’nde ezeli rakibi Fenerbahçe’yi üstün bir oyundan sonra yenen Galatasaray Odeabank’ta büyük sevinç yaşanırken, coach Ergin Ataman yine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Euroleague’in bu yıl kendilerine ‘wild card’ vermemesini eleştiren Ataman, Abdi İpekçi’de müthiş bir atmosfer olduğunu hatırlatarak, “300-400 taraftarı olan kulüpleri lige alıyorlar, Galatasaray’ı almıyorlar. Gelsinler de atmosfer görsünler... Seyircimiz harikaydı. Taşkınlık da yapmadılar. Bu sene Eurocup’ta oynuyoruz ve şampiyon olacağız. Şampiyon olursak seneye statü gereği direkt olarak Euroleague’e katılacağız. Bakalım o zaman bizim lige katılmamızı nasıl engelleyecekler. Almasınlar da görelim” açıklamasını yaptı.

‘Gurur duymalılar’

Türkiye Ligi’nin en güçlü takımlarından birini yendiklerini belirten, Ataman, “Fenerbahçe, Euroleague şampiyonu Real Madrid’i yenerek Abdi İpekçi’ye geldi. Ama biz harika basketbol oynadık. Galatasaraylılar bu oyuncularla gurur duymalılar” dedi.

Sinan’dan örnek davranış

Fenerbahçe zaferinin mimarlarından Sinan, saha içinde olduğu kadar saha dışındaki davranışları ile de örnek oluyor. Daha önce bir çok sosyal sorumluluk kampanyasında yer alan Sinan Güler, muhtaç çocuklara yönelik oluşturulan Koruncak Vakfı’na destek verdi. Milli oyuncu, twitter’dan “8 Kasım’da doğum günümü kutlayana kadar Koruncuk Vakfı’na yapacağınız bağışla bana en güzel hediyeyi vermiş olursunuz’ ifadelerini kullandı. Sinan Güler ayrıca 8 Kasım’a kadar yapılacak bağışların toplamı kadar o tarihten sonra bağış yapacağını duyurdu ve “Amaç ihtiyacı olan bu güzel çocuklara destek olmak” yorumunda bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ