MENÜ

Markovic'in favorisi Benfica!

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Lazar Markovic, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak Benfica-Galatasaray maçını Portekiz basınına yorumladı. Genç futbolcu, zorlu karşılaşmada favori ekibin eski takımı Benfica olduğunu söyledi.

Markovic'in favorisi Benfica!

Ülkesinin takımı Partizan'da gösterdiği performansla, 2013-2014 sezonunda Benfica'ya transfer olan ve sonrasında 28 milyon Euro bonservis bedeliyle Liverpool'un yolunu tutan Lazar Markovic, Benfica-Galatasaray maçını değerlendirdi.

Benfica'yı ikinci evi olarak gördüğünü ifade eden Markovic, maçta favorinin ev sahibi ekip olduğunu öne sürdü.



İşte Benfica'nın karnesi...

'DIŞ SAHA MAÇLARINDA ZORLANIYORLAR'

İstanbul'daki maçta da Benfica'yı daha iyi bir takım olarak gördüğünü dile getiren Markovic, Galatasaray'ın dış saha maçlarında çok zorlandığının altını çizdi.

'Benfica'nın bu maçı kazanacağını ve üst tura yükseleceğini düşünüyorum" ifade eden Sırp futbolcu, "Eski takımımın evinde oynayacak olması büyük bir avantaj; çünkü Galatasaray deplasman maçlarında sorun yaşayan bir takım' ifadesini kullandı.



'TAHMİN EDİLEBİLİR...'

Benfica'nın bulacağı bir golle maçı kolayca kazanacağını düşündüğünü belirten Markovic, sarı kırmızılıların oyun tarzını ise 'Tahmin edilebilir' olarak tanımladı...

Genç yıldız, 'Galatasaray gol yiyince zorlanıyor. Benfica bundan faydalanıp kolayca sonuca gidebilir. En önemlisi Galatasaray hep aynı oyunu oynuyor. Lig ya da Avrupa kupası olması fark etmiyor. Oyun sistemleri değişmiyor' dedi.

Kaynak: Ntvspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ