MENÜ

Jose Mourinho: 3 yıl sonra kovulurum!

Koltuğu sallantıda olan Mourinho, Chelsea'nin Dinamo Kiev'le karşılaşacağı Şampiyonalr Ligi maçı öncesi düzenelenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Jose Mourinho: 3 yıl sonra kovulurum!

Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam kendi sahasında Dinamo Kiev'i ağırlayacak olan Chelsea'de, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Jose Mourinho açıklamalarda bulundu.

"Ben size 'karaktersiz' diyor muyum?"

Takımın kötü gidişatı hakkında konuşan ve futbolcular arasında hiçbir sorun olmadığını, bu tür haberleri basının çıkardığını belirten Mourinho, "Bunu siz yaratıyorsunuz ardından isim veriyorsunuz, ben sizleri karaktersizlikle suçluyor muyum?" dedi.

"Ben de mutlu değilim"

Kötü sonuçlardan kendisinin de mutlu olamayacağını belirten Mou, "Niye kazanamıyoruz, bunu ben de anlamıyorum. Analizler yapıyorum, bunu araştırıyorum. Kesinlikle memnun değilim. Benim kaybetmeye tahammülüm yok" açıklamasını yaptı.

"3 sene 7 ay sonra kovarlar"

Bu sonuçlar devam ederse, kulübün onunla yolları ayırma ihtimali de sorulan Mourinho, "3 yıl 7 ay daha kontratım var. Beni o zaman kovarlar. Futbolcularla aramda asla problem yok" şeklinde konuştu.

Edip Adanır / Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ