MENÜ

Kongre kararı geliyor

Yargıtay'ın 2.5 yıllık görev uzatma süresini iptal kararı yeni bir hareketlilik başlattı. Yönetimin o kararı beklemeden en kısa zamanda olağan kongre kararı alıp seçim tarihini açıklaması bekleniyor.

Kongre kararı geliyor

Trabzon’da dün kongre adına hareketli saatler yaşandı. Yargıtay’ın 2013 seçimlerine dair 2.5 yıllık ekstra uzatma süresini iptal kararının postaya verildiği haberi, yönetimin hukukçularını da harekete geçirdi. Bu kararın Trabzonspor Kulübü’ne ve konunun muhataplarına ulaşmasının en az 3-4 gün süreceği öğrenilirken, Bordo-Mavili yönetimin bu süreyi beklemeden en kısa zamanda olağan kongre kararı alacağı öğrenildi. Olağan kongre kararı alınması halinde Trabzonspor, 20 Kasım-20 Aralık tarihleri arasında sandık başına gidip yeni başkanını seçecek.

Oy atanlar için belirleyici

Eğer yönetim olağan kongre kararı almaz ve mahkeme kararını bekler, seçim olağanüstü olursa o zaman tablo değişik olacak. Çünkü olağan kongre halinde daha önce resmi siteden açıklanan 9 bin kadar üye oy kullanabilecek. Fakat olağanüstü bir seçim olursa o zaman ise sadece 2013 seçimlerinde oy kullananların seçim hakkı olacak.

Divan Kurulu toplanıyor

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, 36’ıncı Olağan Divan Kurulu toplantısının 24 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’te Kadir Özcan Tesisleri’nde yapılacağını açıkladı. Kurulda kulübün genel işleyişi hakkında üyelere bilgilendirme yapılacağı ve gündem maddelerinin tartışılacağı belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ