MENÜ

Beşiktaş, Denizbank'la anlaşma yaptı

Fikret Orman döneminde sponsorluk konusunda önemli adımlar atan Beşiktaş, Vodafone Arena'da kale arkası tribününün isim hakkı için Denizbank ile anlaştı. Kulübün kasasına 5 yılda 20 milyon TL girecek. Sırada Spor Toto var.

Beşiktaş, Denizbank'la anlaşma yaptı

Beşiktaş sahada koşar adım ilerlerken, yönetim de mali konularla kulübü rahatlatma adına durmadan çalışıyor.

Son dönemde sponsorluk anlaşmaları konusunda önemli adımlar atan Siyah-Beyazlılar, Vodafone Arena kozunu da kullanmaya başladı. Yönetim, İnönü Stadı’nda ‘eski açık’ olarak bilinen deniz tarafındaki kale arkası tribününün isim hakkını Denizbank’a sattı.

Buna göre Vodafone Arena’da söz konusu bölüm Denizbank Tribünü olarak anılacak. 5 yıllık anlaşma karşılığında Kartal’ın kasasına 20 milyon TL girecek. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, söz konusu anlaşmayla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Bütün tribünlere sponsor alacağız. Stadın maliyetine de buradan büyük bir katkı sağlayacağız. İlk anlaşmayı Denizbank ile yaptık. Sırada 3 anlaşma daha var” ifadelerini kullandı.
Almanya'dan Olcay bombası!


50 MİLYON TL YOLDA

Orman’ın ‘sırada’ dediği 3 anlaşmanın ilki için en yakın aday da Spor Toto... Yönetimin İnönü Stadı’nda Çarşı Grubu’nun oturduğu kapalı tribün için Spor Toto’yla görüşmelerinin son aşamaya geldiği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar’ın Vodafone Arena’da kapalının ‘Spor Toto Tribünü’ olarak anılması karşılığında 10 yıllık bir anlaşma yapmayı planladığı ve kasaya 50 milyon TL girmesinin hedeflendiği belirtildi. Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’da çatı montajının 10 gün içinde tamamlanacağını açıkladı. (Habertürk)

Haberin Devamı
YORUM YAZ