MENÜ

Hikmet Karaman'ı çıldırtan pozisyon!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Beşiktaş maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam yenilen golden dolayı oyuncularının hata yaptığını söyledi.

Hikmet Karaman'ı çıldırtan pozisyon!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Beşiktaş'a karşı kaybedilen maç sonrası yayıncı kuruluşa önemli açıklmalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam özellikle yenilen golde oyuncularının yaptığı hatalara değinerek öz eleştiride bulundu.

İşte teknik adamın maç sonu açıklamaları;

"İki takım adına da ilk 20 dakika müthiş. Tempo bir oraya bir buraya.Yediğimiz golde 7 kişi birden hakeme bakıyor. Sen düdüğe konsantre olacaksın. Bunu soracağım oyuncularıma.Beşiktaş gelir çat çat atar yersin ama böyle gol yenir mi? 7 oyuncu birden hakeme bakar mı ya? Dönüp hakeme bakıyorlar."

"Bu gole üzülüp sinirleniyorum, bütün mücadele boşa gidiyor. Sonra da Koray, Quaresma'ya pas atıyor, gol yiyoruz.Ya top oyunda? Neden hakeme bakıyorsun arkadaş? Bunlar işte büyük takım, büyük oyuncu, deneyim, tecrübe..."İyi mücadele ettik, hatta 1-0'dan sonra biraz daha direncimiz ve pas trafiğimiz iyi olsaydı belki gol pozisyonu bulurduk.Nihayetinde iyi bir maç oldu. "



NOT: Görüntü Lig TV'den alınmıştır

Haberin Devamı
YORUM YAZ