MENÜ

Elvir Baliç: İyi yoldayız, iyi çalışıyoruz

PTT 1. Ligi'nde Kardemir Karabükspor, yeni teknik direktörü Elvir Baliç ile çıktığı ilk maçta sahasında Karşıyaka'yı 2-1 mağlup etti.

Elvir Baliç: İyi yoldayız, iyi çalışıyoruz

Teknik direktör Elvir Baliç, maç sonu düzenlenen basın toplantısında takımının başındaki ilk maçta heyecanlı olduğunu belirterek, "Maça çok güzel başlayarak golü bulduk. Golden sonra özellikle 2'nci bölgede biraz sıkıntılarımız oldu. Bloklar arasında kopukluk oldu. Rakibimize pas fırsatı verdik. Bunun sonucunda maç 1-1 oldu. Ancak 2'nci yarı bambaşka bir takım olduk. Oyuncularım müthiş bir mücadele verdi. Güzel pozisyonlar yakaladık. Karşıyaka'nın çok kaliteli bir kadrosu var. Ancak bizim 3 puanla ayrılmamız gerekiyordu. Çok önemli bir galibiyet aldık. İyi yoldayız, iyi çalışıyoruz. İnşallah çok daha güzel günler bizi bekliyor" dedi.

Baskılı ve blok halinde oynayan bir takım yaratmak istediğini belirten Baliç, "10 günlük bir çalışmamız içerisinde futbolcularımın güzel şeyler yapması beni ayrıca mutlu ediyor. Gerçekten kaliteli bir kadromuz var. Tabii ki hatalarımız var. Bunları düzelteceğiz. Şimdi önümüzde oynayacağımız Samsunspor maçında inanıyorum ki güzel bir skorla ayrılacağız" diye konuştu.

BÜLENT DİKTEPE - KARABÜK / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ