MENÜ

Caner Erkin kendini tehlikeye attı

Çek maçı öncesi menisküsünde ağrıları olan Caner'in zorlaması halinde operasyon geçirme ihtimalinin olduğu tespit edildi. Ancak hocasıyla konuşan Caner, “Sakatlığım önemli değil hocam. Tek isteğim var, o da maçlarda takıma yardım edebilmek” dedi

Caner Erkin kendini tehlikeye attı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İzlanda maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında Caner Erkin’in yaptığı fedakârlığın altını çizdi... İmparator, Caner’le ilgili olarak “Caner’e ayrı bir parantez açmak lazım. Oyuncu sağlığının önemli olduğu noktada ‘Ben oynarım’ dedi. Teşekkür etmemek haksızlık olur” dedi.

Fenerbahçeli futbolcu ile Fatih Terim arasında bu konudaki ilk diyalog aslında Çek Cumhuriyeti maçının öncesinde geçti... Caner’in menisküsünde ağrıları vardı. Bunun üzerine F.Bahçe sağlık heyetiyle de irtibata geçildi ve yapılan incelemelerin ardından durum daha net ortaya çıktı. 27 yaşındaki futbolcu eğer kendisini zorlarsa veya dizine bir darbe alırsa operasyon geçirme ihtimali ortaya çıkabilirdi. Bunun üzerine Terim, Caner’le görüştü ve fikrini sordu. Oyuncusundan aldığı şu yanıt karşısında da ciddi anlamda duygulandı:

‘SONUNU DÜŞÜNMÜYORUM’

“Sakatlığım hiç önemli değil hocam. Bu işin sonu ameliyat olsa da sahada olmak istiyorum. Sonunu hiç düşünmüyorum. Ne olursa olsun... Şu an tek bir isteğim var, o da bu maçlarda oynamak ve takıma yardımcı olabilmek.”

Caner bu sözleri Çek Cumhuriyeti maçının öncesinde Terim’e söyledi. Çekler’e karşı oynadı, hatta Serdar Aziz’e yapılan penaltıda topu ceza sahasına yollayan isimdi. Ağrıları devam etti ama İzlanda karşısında da sahaya çıktı ve Milliler’in başarısına çok bü-
yük katkı sağladı.

(Vatan)

Haberin Devamı
YORUM YAZ