MENÜ

Eurocup'ta Türk gecesi

Basketbolda Avrupa'nın 2 numaralı kupası Eurocup'ta 4 temsilcimiz de bugün parkeye çıkıyor. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Banvit ilk maçlarında rakiplerini yenerek kupaya iyi bir başlangıç yapma amacında.

Eurocup'ta Türk gecesi

Türk takımları, bu sezon Avrupa’nın 2 numaralı kupası Eurocup’ta da 4 takımla temsil ediliyor.

Bu 4 ekibimiz, kupaya bugün yapacağı maçlarla start verecek. Bu sezon yepyeni bir kadroyla mücadele edecek Galatasaray, saat 19.00’da Litvanya ekibi Neptunas’a konuk olacak. Svyturio Arena’daki maçta Aslan kazanarak gücünü ispatlamaya çalışacak. Bir diğer temsilcimiz Beşiktaş ise yine bir Litvanya ekibi Lietuvas Rytas ile Siemens Arena’da kozlarını paylaşacak. Kartal’ın ligde Karşıyaka’ya karşı aldığı yenilgiyi unutturmak için parkeye çıkacağı maç, 18.45’te başlayacak.

Trabzon’un ilk maçı

Geçen sezon EuroChallange’da büyük bir başarı göstererek final oynayan ve şampiyonluğu son saniyede kaçıran Trabzonspor, Eurocup’taki ilk maçında Hayri Gür Arena’da Yunan ekibi Aris’le saat 19.00’da karşılaşacak. Kadrosunu büyük bir oranda koruyan Bordo-Mavililer, zorlu rakibini alt ederek taraftarını sevindirmek istiyor. Bir diğer ekibimiz Banvit ise, Karadağ takımı olan Buducnost ile kozlarını deplasmanda paylaşacak. 19’daki karşılaşma, Moraca Salonu’nda oynanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ