MENÜ

Milosevic: Mutlaka şans bulacağım

Beşiktaşlı Alexander Milosevic, Antalya'da Osmanlıspor ile 2-2 sona eren hazırlık maçı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Milosevic: Mutlaka şans bulacağım

Verilen aranın değerlendirilmesi açısından bugünkü maçın iyi bir sınav olduğunu belirten Milosevic, "İyi bir sınav oldu. Çok güzel, çok olumlu duygular var takım içerisinde. Özellikle ağırlıklı olarak ligde ve Avrupa liginde oynamayan oyuncular oynadı bugün. Oyun içerisinde doğru işler yaptığımız bölümler var. Bazen yeteri kadar ciddi olmadığımız, bazen yeteri kadar konsantrasyonumuzu yüksek tutmadığımız bölümler var. Ama bu normal" dedi.

Bir soru üzerine, Beşiktaş gibi bir kulüpte oynadığı zaman sürekli mücadele etmek gerektiğinin altını çizen Milosevic konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Takım içerisinde bir yerde olabilmeniz için forma mücadelenizi sürekli vermeniz gerekiyor. Ben de o turnuvadan döndüğümden beri, sezon öncesi dönemden bu tarafa sürekli sıkı bir şekilde çalıştım. Ama bir şekilde forma giyemedim. Tabii ki forma giymek sizi daha çok mutlu eder, daha çok tatmin eder. Takım şu an çok iyi durumda. Ligde liderliğe yerleştik. Ben de bu mücadeleyi vermeye devam edeceğim. Şu an tek yapabileceğim bu."

Forma şansını bulamaması yönündeki bir soruya da Milosevic şu yanıtı verdi:

"Ben şuna inanıyorum. Mutlaka bana şans gelecektir. Türkiye liginde bu takvimin içerisinde cezalı sakat oyuncular olacaktır. Rotasyonda forma şansım olacaktır. Kışın transfer dönemine uzun zaman var. Bunun hakkında henüz konuşmak istemiyorum. Ama şunu söylemek istiyorum. Çok sıkı şekilde çalışmaya devam edeceğim. Bu akşamki maç her anlamda iyi sınav oldu. Çünkü doğru pozisyon almak için, doğru işleri doğru zamanlama yapabilmek için, bunlar çok önemli sınavlar. Benim için gerçekten çok büyük bir adım oldu. Ne kadar antrenman yaparsanız yapın, maçta yaptıklarınızı antrenmanda yapma şansınız olmuyor. Benim için büyük fırsattı ve büyük adım oldu."

Haberin Devamı
YORUM YAZ