MENÜ

Fikret Orman'dan Obi Mikel itirafı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ihtiyaç halinde devre arası takıma takviye yapacak mali güçlerinin olduğunu söyledi. Orman ayrıca Obi Mikel tranferinden de son anda vazgeçtiklerini belirtti.

Fikret Orman'dan Obi Mikel itirafı

Beşiktaş Başkanı sezon başında ön libero transferinden son dakikada vazgeçmeleri nedeniyle 4-5 milyon euro gibi önemli bir rakamın kasalarında kaldığını belirtti, “Hocamız isterse devre arası 1 veya 2 takviye yapacak paramız var” dedi.

Kartal’da omzundaki uzun süren sakatlık nedeniyle formaya hasret kalan Veli Kavlak’ın her geçen gün daha da iyiye gitmesi Başkan Fikret Orman’a büyük bir mutluluk yaşattı.

Siyah-beyazlı takımın ligin ilk devresini lider bitirip, Vodafone Arena’da şampiyonluğa ulaşması için yoğun çaba harcayan Orman’ın, yönetim kurulu arkadaşlarına, “İyi ki ön libero transferi yapmamışız. Hem 4-5 milyon euro para cebimizde kaldı hem de Veli Kavlak antrenmanlara başladı” dediği ortaya çıktı.

Orta sahaya transfer yapmama konusunda yönetim kurulu ve teknik heyet olarak riske girip ortak bir karar aldıklarının altını çizen Fikret Orman, “Elbette her tercihte bir risk vardır ama bu iş riske girilmeden yapılmaz. Sezon başında ‘acaba bir ön libero almalı mıyız’ diye kendi kendime çok sordum. Ama şükürler olsun ki Şenol Güneş ile bu zor dönemi atlatmış sayılırız. bugün en yakın rakibimizle aramızda iki puan fark var ve lideriz” ifadelerini kullandı.

Obi Mikel’den son dakikada vazgeçerek devre arası için önemli bir transfer bütçesini kenara ayırmış olduklarını da kaydeden Beşiktaş Başkanı, “Eğer hocamız isterse bir veya iki transfer daha yapacak maddi gücümüz var. Ama şimdilik böyle bir talep yok ve her şey yolunda gidiyor. Ligin devre arası geldiğinde teknik heyet ile oturup bir değerlendirme yapacağız. İhtiyaç olursa takıma takviye yapmak istiyoruz. Ön libero almış olsaydık bütçe olarak devre arasında sıkıntı yaşayabilme ihtimalimiz olabilirdi. Ama şu an için böyle bir problem yok. Bazen transfer yapmamak da bir başarıdır” diye konuştu.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ