MENÜ

İşte karşınızda Martin Atkinson!

Çek Cumhuriyeti-Türkiye maçını yönetecek Martin Atkinson'ı, İngiltere temsilcimiz Edip Adanır değerlendirdi.

İşte karşınızda Martin Atkinson!

Euro 2016 Avrupa elemelerinde 3.'lük iddiasına sürdüren Türkiye'nin kritik Çek Cumhuriyeti deplasmanına çıkacağı kritik mücadeleyi İngiltere Futbol Federasyonu'nundan Martin Atkinson yönetecek.

Daha önce birçok temsilcimizin karşılaşmasını yöneyen Martin Atkinson'ı, Londra temsilcimiz Edip Adanır değerlendirdi.

İşte Edip Adanır'ın, Martin Atkinson izlenimleri:

16 yaşından beri hakemlik yapıyor. 2006 senesinden beri FIFA'nın seçkin hakemleri listesinde. Oyunu kontrolüne almak için çok sarı kart gösterir. Aldatılmaya tahammülü yoktur. En son seyrettiğim maçı Emirates'teki Arsenal-West-Ham maçıydı. Sonuca etki edecek bir karar vermedi.

Futbolcular kadar koşar, oyunun her zaman içindedir. Rakibine sert giren oyuncunun özür dilemesini bekler. Dilemezse hemen elini cebine sokar. Disiplini sarı kartla sağlamaya çalışır.

Arsene Wenger'in hiç anlaşamadığı bir hakemdir. Ne tesadüftür ki Mourinho sadece sevmemekle kalmayıp ondan nefret ettiğini açıkça betan etmiştir.



SON DAKİKA! Kader maçına deneyimli hakem
Kariyerindeki en önemli hata

Geçen sezon Chelsea-Burnley maçında Barnes'ın Matiç'in ayağını kırmaya yönelik hareketine üç metre yakından devam diyen bir hakemdir. Karşılık veren Matiç'i oyundan attığına gözlerimle şahit oldum.Chelsea'nin iki açık penaltısını vermedi.

İngiltere Futbol Federasyonu hafta arasında yönettiği Real Madrid-Schalke maçının yorgunluğuna bağlayarak Atkinson'a ceza vermemişti.

Edip Adanır

Haberin Devamı
YORUM YAZ