MENÜ

Ricardo Quaresma ile devam

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, bugün Eskişehirspor deplasmanında büyük olasılıkla forma giyecek.

Ricardo Quaresma ile devam

Fenerbahçe derbisinde 90 dakika kulübede beklerken, hafta arası oynanan Sporting maçında ilk 11’de sahaya çıkan Ricardo Quaresma bugün Eskişehirspor deplasmanında büyük olasılıkla forma giyecek.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in son taktik çalışmada Olcay Şahan’ı yedeklerle çalıştırırken, Portekizli yıldızı 11’de denediği öğrenildi. Eskişehirspor’un kapalı savunma anlayışıyla oynayacağını düşünen Güneş’in bu nedenle Quaresma’yı tercih ettiği belirtildi.

Cenk Tosun’u da yedek soyunduracak olan siyah-beyazlı hocanın, Olcay Şahan’ı son yarım saate sakladığı ortaya çıktı. Taktiksel olarak böyle bir değişikliğe gittiğini oyuncularına anlatan Şenol Güneş’in sezon boyunca herkesin zaman zaman yedek kalabileceğine vurgu yaptığı da aktarıldı.

Çalışıp gittiler

Kartal, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını dün basına kapalı yaptığı antrenmanla tamamladı. Siyah-beyazlı futbolcuların, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen idmanda kondisyon ve taktik çalışması yaptığı bildirildi.

Isınma koşuları ve 5’e 2 pas programıyla başlayan antrenmanda dar alanda kontrol pas çalışması gerçekleştiren futbolcuların taktik ağırlıklı çift kale maç ve şut çalışmasıyla idmanı tamamladığı kaydedildi. Siyah-beyazlı takım öğleden sonra THY’ye ait özel bir uçakla Eskişehir’e giderek kampa girdi. Motta, Franco ve Milosevic’in yanı sıra Mustafa Pektemek de kafilede yer almadı.

Veli topla buluştu

Sağ omzundan geçirdiği başarılı ameliyat sonrası tedavi süreci tamamlanan ve önceki gün saha çalışmalarına başlayan Veli Kavlak dün topla buluştu. Siyah-beyazlı futbolcu bireysel performans antrenörü eşliğinde kondisyon yüklemesi yaparken kısa bir süre topla da çalıştı. Veli’nin yaklaşık 1 ay sonra sahalara dönmesi bekleniyor. (Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ