MENÜ

Gökhan Töre ve Oğuzhan'a yakın takip

Sezona muhteşem bir başlangıç yapan Kartal'ın iki yıldızı Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup, Avrupa'nın dev ekiplerinin iştahını kabarttı! Geçen dönemden beri takipte bulunan ekiplerden Atletico Madrid, Arsenal ve Bilic'in takımı West Ham United, bu iki isim için nabız yoklayacak.

Gökhan Töre ve Oğuzhan'a yakın takip

Siyah-Beyazlı formayla yeni sezona damga vuran Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup’a, Avrupa’nın dev ekiplerinin sıkı markajı sürüyor. Geçen sezondan beri İngiltere, İtalya ve İspanya’dan birçok takımın radarında bulunan iki ismin; bu kulüplerin scouting yetkilileri aracılığıyla takip ettirildiği öğrenildi. Bu ekipler arasında Serie A’dan İnter, La Liga’dan Atletico Madrid ve Valencia, Premier Lig’den ise Newcastle United, Arsenal ile takımın önceki teknik direktörü Slaven Bilic’in çalıştırdığı West Ham United’ın olduğu bildirildi.

‘20 milyon Euro’ya satarız’

Yeni sezon öncesinde Demba Ba’yı Çin Ligi ekibi Shanghai Shenhua’ya 13 milyon Euro’ya; Atınç Nukan’ı ise Almanya temsilcisi Leipzig’e 5 milyon Euro’ya gönderen Siyah-Beyazlılar; Gökhan Töre başta olmak üzere birçok diğer isme gelen teklifleri ise geri çevirmişti. Atletico Madrid’in Gökhan Töre için yaptığı 12 milyon Euro’luk teklifi, “Bizde 1-2 yıl daha oynarsa 20 milyon Euro’ya satarız” sözleriyle elinin tersiyle iten Başkan Fikret Orman’ın, sezon sonunda daha iyi önerilerin gelmesi halinde Gökhan’a ek olarak Oğuzhan’ı da gönderebileceği konuşuluyor.

Orhan Yıldırım

Veli Kavlak'ın dönüşü!

Haberin Devamı
YORUM YAZ