MENÜ

Gaziantepspor 2-1 Osmanlıspor

Süper Lig'in 7. haftasında Gaziantepspor, evinde Osmanlıspor'u 2-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibin gollerini Muhammed Demir ve Chibuike atarken, Osmanlıspor'un tek golü Erdal Kılıçaslan'dan geldi. Antep'te Vranjes, Osmanlı'da da Uğur Demirok kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktılar.

Gaziantepspor 2-1 Osmanlıspor

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Gaziantepspor, Kamil Ocak Stadı'nda bu sezona bomba gibi giren ve 11 puanla üst sıralarda yer alan Osmanlıspor'u konuk etti. Mücadeleye ev sahibi Antep etkili başladı. Dakika 11'de kırmızı siyahlı ekip, sol kanattan John Chibuike ile geldi. Nijeryalı futbolcu, yerden ceza sahasına gönderdiği orta Osmanlıspor kalecisi Ahmet Şahin'i geçti. Muhammed Demir'in önünde kalan topu genç yıldız boş kaleye göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Erdal cevap verdi

Karşılaşmanın 32. dakikasında Erdal Kılıçaslan'ın ceza sahası içerisine yaptığı ortada Ognjen Vranjes, Serdar Deliktaş'a faul yaptı. Mete Kalkavan penaltı noktasını gösterdi. 33'te topun başına gelen Erdal, şutunu attı ve takımına eşitliği getiren golü kaydetti.

Osmanlı'nın sevinci 2 dakika sürdü

Osmanlıspor'un golünden sonra tekrar atağa geçen Gaziantepspor, dakika 35'te tekrar öne geçti: 2-1. Muhammed Demir, ceza sahası içerisine koşu yapan Chibuike'ye pasını göndermek istedi ancak Osmanlıspor savunması ondan önce davranak müdahalede bulundu. Top yine de Chibuike'nin önünde kaldı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Nijeryalı futbolcu, şutunu attı ve golünü kaydetti. İlk yarı bu skorla sonra erdi.

Uğur Demirok kızardı

İkinci yarıda Osmanlıspor gol için Gaziantepspor kalesine yüklendi. Mücadelenin 77. dakikasında Gaziantepspor kontratağında Orkan Çınar savunma arkasına sarkmak istedi ancak Uğur Demirok, genç futbolcuyu yere düşürdü. Hakem Mete Kalkavan, Uğur Demirok'a direk kırmızı kart göstererek oyundan attı. Konuk ekip bu dakikadan sonra oyunu 10 kişi götürdü.

83. dakikada Gaziantepspor atağında Larsson kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak Ahmet Şahin topu kontrol etti.

Tartışma sonrası kırmızı


84. dakikada Gaziantepsporlu Ognjen Vranjes ile Osmanlısporlu Badou Ndiaye arasında geçen tartışma sonrasında Ndiaye, Vranjer'in ayağına bilerek basmasıyla yerde kaldı. Mete Kalkavan, Vranjes'e de direkt kırmızı kart gösterdi ve her iki takım da geriye kalan dakikaları 10 kişi geçirdi. Osmanlıspor, 90+6'da gol buldu ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü geçersiz saydı. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Gaziantepspor, evinde Osmanlıspor'u 2-1 yenerek galip gelmeyi bildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ