MENÜ

Fenerbahçe'den Diego açıklaması

Celtic maçına yedek kulübesinde başladığı için Pereira'ya tepki gösterdiği söylenen Diego hakkında, Fenerbahçe kulübünden açıklama yapıldı. Sarı Lacivertliler iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Fenerbahçe'den Diego açıklaması

Bugün yayınlanan Vatan Gazetesi'nde, Diego Ribas'ın dün Celtic maçında yine kulübede oturacağını öğrenince sinirlendiği ve teknik direktör Vitor Pereira'nın yanına giderek "Neden ilk 11'de değilim?" diye sorduğunu iddia edilmişti.

Fenerbahçe kulübü birçok gazetede benzer şekilde yayınlanan haber üzerine konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Resmi internet sitesinden yapılan açıklama iddialar kesin bir dille yalanlandı ve şu ifadeler kullanıldı:

"Bugün tarihli Sabah, Fotomaç, Takvim, Star ve Vatan Gazeteleri’nde futbolcumuz Diego Ribas hakkında, haber kisvesi adı altında masabaşında ürettikleri, gerçekle ilgisi olmayan, okuyucuları aldatan, habercilik anlayışından uzak, açıklamalar iddia edilmiştir. TÜM BU HABERLER YALANDIR.

Söz konusu gazetelerin, çirkin hayal ürünü sözlerle takımımız üzerinde algı oluşturmaya çalışan yalan haberlerini bir kez daha esefle kınadığımızı kamuoyuna duyururuz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

(Vatan)

Haberin Devamı
YORUM YAZ