MENÜ

'Sivas ayağa kalkacak'

Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Sivasspor, son sıradaki Mersin'i yenip kabusa son vermeyi hedefliyor. Kırmızı-Beyazlılar'ın yıldızı Aatif da, “Taraftarımız bize destek versin, güzel günler Yiğidolar'ı bekliyor” diyor.

'Sivas ayağa kalkacak'

Kadrosunu büyük ölçüde yenilediği yeni sezona Avrupa potası parolasıyla giren Sivasspor’da geride kalan 6 hafta deyim yerindeyse kâbus gibi geçti. 7. haftaya girilirken hanesine yalnızca 5 puan yazdırabilen ve henüz galibiyetle tanışamayan Yiğidolar, yarınki Mersin maçına büyük bir motivasyonla hazırlanıyor. Taraftarı önünde son sıradaki rakibini devirip, kötü gidişe dur demek isteyen Sivasspor’da takımın yıldız isimleri de galibiyete inanıyor.

‘Bütün takım inandı’

Sezon başından beri iyi futbol oynadıklarını belirten Faslı oyuncu Aatif, “Ancak üzerimizde bir şanssızlık var ve bunu bir türlü kıramadık. Kazanacak kadar iyi performans sergilediğimiz maçlardan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık. Her kötü gidişin bir sonu vardır ve biz Mersin’i yenip bu seriye son vereceğiz. Taraftarımız da bizim yanımızda olsun. Çünkü gerçekten çok iyi bir kadromuz var. Onlara güzel günler yaşatyacağımızdan kesinlikle bir şüphem yok. Bu yüzden desteklerini esirgemesinler” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ