MENÜ

Kayserispor 0-1 Medipol Başakşehir

Akhisar'ı deviren Başakşehir, Kayseri'ye de şans tanımadı. İstanbul ekibi zorlu deplasmanda rakibini Yalçın'ın kafasıyla yıktı, 2'de 2 yaptı.

Kayserispor 0-1 Medipol Başakşehir

Kayserispor içeride ilk galibiyet için sahaya çıkarken, rakibi Başakşehir de kötü başladığı sezonda istikrar arıyordu.

Süper Lig’in yenisi Kayserispor’un yenilenmiş kadrosunun zamana ihtiyacı olduğu kesin. İlk tehlikeli atak 13. dakikada Başakşehir’den geldi. Visca çalımlarla ceza alanına girdi, şutu üstten auta çıktı. 30’da Cenk Ahmet ceza alanına nefis bir orta yaptı, Mahmut topla iyi yerde buluştu ancak kötü bir kafa şutu vardı. 41’de bu defa Kayserispor, Derley ile gole çok yaklaştı, Başakşehir savunması kornere yolladı. İlk yarı deyim yerindeyse ne şiş yandı ne kebap. 59’da Yalçın kafayla Başakşehir’i öne geçirdi: 0-1.

Abdullah Avcı 1-0’ı yakaladıktan sonra Mossoro’nun yerine Emre Belözoğlu’nu aldı. Başakşehir özellikle orta alanda taktik faullerle Kayserispor’un tempo yapmasını önledi. 90 dakikaya baktığımızda golü atan kazanır diyebileceğim bir maçtı. Tecrübeli Başakşehir öne geçtikten sonra skoru korumasını bildi ve 3 puanla evine döndü. Kayseri ise kötü gidişini sürdürdü: 0-1.

90+ Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ