MENÜ

Bursaspor 2-0 Eskişehirspor

Bursaspor, kötü gidişe Eskişehir karşısında 2 golle 'dur' dedi. Ancak tribünlerde Ertuğrul Sağlam için 'istifa' sesleri dinmedi. Timsah'a tarihinin en başarılı günlerini yaşatan tecrübeli hoca ise protestoları gözyaşlarıyla izledi.

Bursaspor 2-0 Eskişehirspor

İki komşunun Türkiye haritası üzerindeki yerleşimleri mükemmel de, puan cetvelindeki yerleri fena!

Bursa’nın doğal, Eskişehir’in imitasyon plajları var. Eskişehirspor savunma sağ arka mevkisini de imitasyon oluşturmuş. Anıl bildim bileli sol bek, aynı babası gibi! Eskişehir yönetiminin yeterli transfer çabasında bulunmadığı gerçeğinin sırıttığını söylemeliyim! Bursaspor’un yerden yere vurulan yönetimi sağlıklı bir kadro oluşturmuş. ‘Sağlam ellerde sabırla başarıya varır’ demek pek de hayal olmaz bence. İlk 15 dakika alanında yerleşik Es Es ve cıvıl cıvıl hücumda dolaşan Bursa’da, Dzsudzsak rakip savunma dengesini bozacak her türlü girişimde bulundu ama Sezgin başarıyla engelledi. 29’da Gekas kastırdı, Mert ciddi spazmı önledi. 34’te Özgür göbekten vurdu, Mert 2 hamlede önleyebildi.

Bunu hak etmedi, yazık!


70’te gecenin en estetik hareketini Bülent Yıldırım diyagonale doğru eşapeye teşebbüs tekniğiyle örnekledi, alkış aldı. En etkili harekat de, 84’te Necid’ten geldi ve Bursapor geceyi sağlama bağladı 1-0, sonra Faty 2-0’a bağladı... Taraftar davranışı mı? Anlamak mümkün değil ki, Ertuğrul Sağlam asla duyduklarımı hak etmedi... Yazık!

90+ Oğuz Dizer


Haberin Devamı
YORUM YAZ