MENÜ

Mahmut Uslu: Demirören Beşiktaş'ın başkanı değil

Fenerbahçe asbaşkanı Mahmut Uslu kaybedilen Beşiktaş maçının ardından adeta esti, gürledi. Hakem Halis Özkahya'nın maçı katlettiğini belirten Uslu, "Bundan sonra konuşacağız, Susmayacağız. Meydanı boş buldular herhalde. Hakem Demirören'i hala Beşiktaş'ın başkanı zannediyor herhalde..." diye konuştu.

Mahmut Uslu: Demirören Beşiktaş'ın başkanı değil



Fenerbahçe asbaşkanı Mahmut Uslu maç sonu zehirzemberek açıklamalarda bulundu.

Hakem Halis Özkahya'nın maçı katlettiğini belirten Uslu şunları söyledi:

"Ya Beşiktaş'ın başkanı ya Galatasaray'ın hocası konuşuyor"

Biz hakemler hakkında hiç konuşmadık. Ya Beşiktaş'ın başkanı konuşuyor, ya Galatasaray'ın teknik direktörü konuşuyor. Demek ki meydanı boş buldular. 2-2'den sonra herhalde hakemin kafası çizgide kaldı. (Volkan Şen'in Van Persie'nin golüyle sonuçlanan pozisyonu)

"Bunlar hata değil, adeta doğradı"

Ersan'ın kesinlikle kırmızı kart görmesi gereken birkaç pozisyon vardı. Özellikle Volkan Şen'e yapılan faul... Ama bunlar hata değil. Bizi adeta doğradılar.

Markovic'e sarı kart göstermesi lazım. Adam faul bile vermiyor. Nani'ye ise daha maçın başında sarı kart...


Fenerbahçe'de Markovic sakatlandı


"Demirören kimin başkanı?"

Yıldırım Demirören Beşiktaş'ın başkanı değil, Federasyon başkanı. Bir takımın bu kadar hakkı yenilir mi? Günah değil mi? Gördüğünü çalacaksın... Top çizgiden yüzde 100 gol... Sen buna neden kafayı takıyorsun?

Bunun gibi 5 pozisyon daha var. Son golde Gomez benim stoperimi çekiyor, faul var.

"Bilic sözlerine dikkat etsin"


Bütün kamuoyuna söylüyorum, biz bundan sonra konuşacağız. O Bilic efendi de son açıklamalarına dikkat etsin (hakemler Fenerbahçe'yi tutuyor açıklamasına istinaden)

Geçen hafta Bursa maçında da penaltımı vermediler. Ben Beşiktaş'ı tebrik de ettim. 5-2'de kazanabilirlerdi, 3-2 bitti. Van Persie'nin oynayıp oynamadığını antrenöre sorun... Ben onlara girmem. Ama son 20 dakika doğradılar. Böyle doğranır mı? Açık açık...

Haberin Devamı
YORUM YAZ