MENÜ

Antalyaspor 1-1 Medicana Sivasspor

Kupada 3. Lig takımına elenen Sivasspor, ligde de kâbus dolu günler geçiriyor. Antalya deplasmanına siftah için giden Kırmızı-Beyazlılar öne geçti, ancak Lazarevic'in müthiş golüne engel olamayınca yine kazanamadı. Akdeniz ekibi ise puanını bu sonuçla 10'a çıkardı.

Antalyaspor 1-1 Medicana Sivasspor

Antalya’da iki takım da bıçak sırtında sahaya çıktı. Antalyaspor geçen hafta Rize’de 5 gollü şok bir yenilgi alırken, Sivasspor da kupa depremi yaşadı, sonra kupada 3. Lig takımına elendi. İlk 45 dakikada iki takım hücumu düşününce önemli pozisyonlar izledik ama sadece iki gol vardı. İlk tehlike ve ilk gol konuk ekipten geldi. Burhan sağ kanattan ortaladı, Aatif çıkardı, Erkan kötü bir şut vurdu, ancak futbol şansı Kvesic topu çıkarmaya çalışırken kendi kalesine attı: 0-1. Antalya bu gole cevap vermekte gecikmedi. 15’te Lazarevic nefis bir şutla skoru 1-1’e taşıdı.

Emrah boş kale yerine auta

28’de Antalyaspor rahatlıkla öne geçebilirdi. Ümit’in savunmadaki bir anlık kararsızlığında topla buluşan Emrah kaleci Setkus’u geçti ama topu boş kale yerine dışarı attı. İlk yarıda Antalya Eto’o merkezli hücumlar denedi ama İbrahim hayati kademeler yaptı. Sivasspor’da hücumsal sıkıntı Aatif ile Baralles’in uyumsuzluğuydu.

Ne kazanan ne kaybeden!

77’de Burhan’n yerine oyuna giren Beykan’ın nefis şutunu Fornezzi çeldi. 90 artı 4’te Cicinho ortasında Abalo 6 pasta dokundu Fornezzi müthiş bir refleksle golü önledi. Maçın bitiminde kazanan da yoktu kaybeden de: 1-1.

90+ Tunç Kayacı


MAÇ İSTATİSTİKLERİ

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Haberin Devamı
YORUM YAZ