MENÜ

Van Persie: Kadıköy'de ilk golüm Molde'ye

Fenerbahçe formasıyla iki golünü de deplasmanda kaydeden Van Persie, “Taraftarımız önünde Molde ağlarını sarsıp, stadımızdaki ilk sevincimi yaşayacağım” diye konuştu.

Van Persie: Kadıköy'de ilk golüm Molde'ye

Sarı-Lacivertliler’in Hollandalı süperstarı, iki kez gol sevinci yaşadı. Van Persie ilk golünü Atromitos deplasmanında atarken, ikinci golü ise Rize’de geldi.

Tecrübeli forvet, atmosferinden çok etkilendiği ve taraftar desteğine hayran kaldığı Ülker Stadı Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde ise henüz siftah yapamadı. Van Persie, bu şanssızlığına Molde önünde son vermeye kararlı. 31 yaşındaki oyuncu, “Geldiğim günden beri söylediğim bir şey var; taraftarımın önünde gol atmayı ve onları mutlu etmeyi çok istiyorum. Henüz bunu gerçekleştiremedim ancak Molde karşısında ilk kez ağları sarsacağıma inanıyorum. Avrupa Ligi’ndeki ilk grup maçımızda zafer gecesi yaşayacağız ve alacağımız galibiyete ben de golümle katkı sağlayacağım. Golden sonra ise ilk işim 12. adama koşmak olacak” ifadelerini kullandı.

Diego: Sakatlanınca kıymete bindim

Takımı atak yaparken yavaşlattığı gerekçesiyle eleştirilen Diego Ribas, oynamadığı Kasımpaşa maçı sonrası hakkında çıkan olumlu haberlere şaştı kaldı. Sambacı, takıma dönmek için sabırsızlandığını dile getirerek, “Kıymetim sakatlanınca ortaya çıktı. Ama ben şunu biliyorum ki, ilk 11’de sahaya çıktığım süre içerisinde hocamın isteklerini harfiyen yerine getirdim. Benden memnun olduğunu biliyorum. Bu da bana itici güç oluyor. Eleştirilere aldırmıyorum” diye konuştu. Yıldız futbolcu son olarak sahalara dönme süresinin 2 haftayı bulabileceğini sözlerine ekledi.

Kadlec: Şansımı değerlendireceğim

Michal Kadlec, yeni sezon öncesinde oluşturulan kadro nedeniyle lig maçlarında genelde tribüne çıkıyordu. Ancak art arda yaşanan sakatlıklar Çek oyuncu için bir şans oldu. Son iki karşılaşmada 11’de oynayan ve görevini başarıyla yerine getiren tecrübeli oyuncu, performansının daha da artıracağını söyledi. Fenerbahçe’de forma bulamadığı için milli takımdan da uzak kalan Sarı-Lacivertli oyuncu, “Fenerbahçe’de yakaladığım forma şansını milli takıma da taşımak istiyorum. EURO 2016’da boy göstermek en büyük hayalim” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ