MENÜ

Orduspor'da yönetim iş başında

Orduspor Başkanı Yaşar Pamuk, ketteki esnafları dolaşıp, takıma destek istedi. Mor-Beyazlı kulübün başkanı, "Bu takımın başarılı olması için herkesin desteğine ihtiyacımız var" yorumunu yaptı.

Orduspor'da yönetim iş başında

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor’da ekonomik sıkıntılar yaşanmaya devam ediyor. Orduspor bu mali sıkıntıdan kurtulmak için çeşitli kampanyalar düzenliyor. Düzenlenen kampanyalar kapsamında son olarak, Orduspor Kulübü Başkanı Yaşar Pamuk, yöneticiler Uğur Cörüt ve Ali Şahin ile birlikte Ordu esnafını ziyaret ederek takıma destek olmalarını istedi. Sırrı Paşa Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret eden Külüp Başkanı Yaşar Pamuk ve yöneticiler, kulübe üyelik ve kombine satışı gerçekleştirdi. Esnafları kapı kapı gezdiklerini belirten Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk, esnafı daha duyarlı olmaya davet etti.

'Orduspor kentin markası'


Orduspor’u eski günlerine geri döndermek için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Pamuk, "Orduspor, Ordu’nun bir markası bu şehrin takımı. Biz de yönetici arkadaşlarımızla birlikte esnaflarımızı dolaşarak Ordu’nun maçlarını tanıtmak, kombine satışı yaparak kulübe üye olmalarını istiyoruz. Bu takımın başarılı olması için herkesin desteğine ihtiyacımız var. Bu konuda kamuoyunun duyarlılık göstermesini temenni ediyoruz" dedi.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ