MENÜ

Volkan Şen adım adım ilk 11'e

Peş peşe patlayan bombalar sonrası Volkan Şen transferi fazla ses getirmedi. Ancak yıldız futbolcu, 4 maçta sadece 44 dakika sahada kalsa da performansıyla herkesi kendine hayran bıkaktı, 11'i zorlamaya başladı.

Volkan Şen adım adım ilk 11'e

Van Persie, Nani, Kjaer, Josef ve Fernandao gibi yıldızları transfer eden Fenerbahçe’de Volkan Şen’in imzası fazla ses getirmedi. İdmanlarda çok çalışan, milli maçta da iyi bir performans sergileyen Volkan, Sarı-Lacivertliler’de henüz hiç ilk 11’e giremedi. 4 maçta sadece 44 dakika sahada kalan yıldız futbolcu, bu kısa süreye 1 asist sığdırdı.

Ancak asıl önemlisi, 44 dakikada ne zaman ayağına top gelse, taraftarları heyecanlandıran, rakip savunmaya zor anlar yaşatan işler yaptı. Kasımpaşa maçında da 88. dakikada oyuna dahil olan Volkan Şen buna rağmen kalitesini konuşturdu.

Karşılaşmanın son anlarında peş peşe çalımların ardından Fernandao’yu gol pozisyonuna soktu, taraftarlardan büyük alkış aldı. Vitor Pereira’yı da kendisine hayran bırakan 28 yaşındaki futbolcu artık iyice ilk 11’i zorlamaya başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ