MENÜ

Galatasaray'da Melo devri kapandı

Galatasaray'da Pitbull devri kapandı... Yönetim, son günde fiyat yükselten İnter'in teklifini kabul etti ve Melo, İtalya'nın yolunu tuttu. Sambacı, giderken arkasında üzgün taraftarlar ve bir dolu hatıra bıraktı.

Galatasaray'da Melo devri kapandı

Her transfer döneminde olduğu gibi bu sezon da adı gündemden düşmeyen ve neredeyse her gün hakkında “gitti”, “gidiyor” haberleri yapılan Felipe Melo, kısa süre önce imzaladığı sözleşmenin imzası bile kurumadan Galatasaray’dan ayrıldı... Cim Bom, Melo’yu İtalyan temsilcisi İnter’e sattı. İtalyanlar, 3.7 milyon Euro (12.2 milyon TL) bonservis bedelinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi’ne katılım halinde 1.5 milyon Euro da (5 milyon TL) bonus ödeyeyecek.

Sosyal medya yıkıldı


Bu flaş gelişme, Melo’nun eski hocası Mancini’yi de, sorunlu kabul ettiği oyuncusuyla yollarını iyi bir rakamla ayıran Galatasaray Yönetimi’ni de sevindirdi. Hatta Melo ile arası çok kötü olduğu iddia edilen ve bunu hiç yalanlamayan Sneijder, Burak Yılmaz ve kaptan Selçuk gibi isimlerin de bu ayrılığa pozitif baktığı gelen haberler arasında. Transferin üzülen tek tarafı ise Galatasaray taraftarı. Sarı-Kırmızılılar sosyal medyayı adeta yıktı. Hedefte ise Başkan Dursun Özbek vardı.

Kupalarla dolu 4 sezon

Melo, Galatasaray’a 2011-2012 sezonunda transfer oldu. Brezilyalı, Türkiye’deki kariyeri boyunca 3 Süper Lig Kupası kaldırdı, 3 Süper Kupa mutluluğu yaşadı, 4. yıldızı taktı, 2 kez de Türkiye Kupası sevincini tattı. Sambacı, bu süreçte tam 154 maça çıktı, 18 gol attı, 7 asist yaptı. Pitbull, 53 sarı ve 5 kırmızı kart gördü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ