MENÜ

Mourinho: City harika oyuncular transfer etti

Chelsea'nin teknik patorunu Jose Mourinho, transferde sessiz kalan patronlarına yine sitem etti.

Mourinho: City harika oyuncular transfer etti

Londra ekibinin şampiyonluk yolundaki en byük rakiplerinden Manchester City transfere 152.7 Milyon Pound harcadı. Sterling, Otamendi, Delph, Patrick Roberts, Enes Ünal ve en son 54 Milyon Pounda Kevin De Bruyne... Aynı De Bruyne, Mourinho tarafından Ocak ayında 18 Milyon Pounda Wolfsburg'a satılmıştı.

Chelsea, Pedro ve Baba Rahman transferi için 43 Milyon Pound harcadı. John Stones ve Pogba transferleri gerçekleşmedi.

CITY ŞAMPİYONLUĞU KAYBEDİNCE REAKSİYON GÖSTERDİ

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mourinho, gündeme ilişkin şu sözleri söyledi;

"City, geçen yılki yarışta şampiyonluğu son anda kaçırmış gibi hareket etti ve çok iyi transferler yaparak sezona çok iyi bir performansla girdi. Reaksiyon göstermeleri normal ve ekonomik güçleri de var. Onlar için çok iyi bir durum. Problem yok."

"BEN TRANSFER LİSTEMİ KULÜBE 24 NİSAN'DA VERDİM"

"Crystal Palace yenilgisi çok kötü bir zamana denk geldi. 8 puan geriye düştük. Milli ara için oyuncular 2 hafta yok. Maçtan 2 gün önce geri dönecekler. Onlardan daha fazla verim alma şansım yok."

Chelsea bu sezon 4 maçta 6 gol kaydetti.Geçen sezon 4 maçta 15 gol atmıştı.

"Star oyuncularım çok dikkatli olmalı. Ben kazandığım zaman daha çok kazanmak istiyorum. Futbolcularımda bunu göremiyorum."

"Geçen sezonun yılın oyuncusu Hazard, bu yıla çok kötü başladı. Fabregas ve Matic'in performansı çok düşük. Costa devamlı rakip oyuncularla kavga halinde."

Mourinho "Palace maçında Kenedy, Zouma ve Loftus-Cheek iyi oynadı. Kenedy değişik bir kalite. Zouma ve Loftus-Cheek de oyuna sürat kazandırdı. Onları her maç 90 dakika oynatacağımı söylemiyorum ama her fırsatta şans vermek istiyorum. Hepsi kaliteli oyuncular."

Acaba Mourinho'nun son cümlesi performansı düşük futbolcularına bir gönderme olarak kabul edilebilir mi ?

Bence evet.

Edip ADANIR - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ