MENÜ

Mandanda reddetti Valdes'te son gün

Kaleci takviyesine yoğun mesai harcayan Kartal, Marsilyalı Mandanda'dan olumsuz yanıt alınca rotayı yeniden Valdes'e kırdı. 33 yaşındaki kaleciyle bugün bir görüşme daha yapacak olan Beşiktaş son ana kadar haber bekleyecek

Mandanda reddetti Valdes'te son gün

Cenk Gönen’in, Galatasaray’a transfer olmasının ardından kaleci arayışına giren Beşiktaş için çember iyice daraldı. Teknik direktör Şenol Güneş’in verdiği liste doğrultusunda gündeme gelen isimler için dört bir koldan çalışan Siyah-Beyazlılar’ın transfer komitesi bombayı bugün patlatmaya hazırlanıyor.

Liste başındaki isimlerden biri Marsilya’nın 30 yaşındaki file bekçisi Mandanda’ydı. Ancak Güneş’in de çok istediği tecrübeli eldiveni Beşiktaş’ın tüm ısrarlarına rağmen kulübü bırakmadı. Beşiktaş’ın teklifi reddedildi. Son güne kalınması nedeniyle alternatif şansı azalan Kartal’da her ne kadar pürüzler bulunsa da rota yeniden Victor Valdes’e döndü.

Gece 24.00’e kadar

Yönetimin 2 milyon Euro’ya anlaşma sağladığı İspanyol file bekçisinin geçen sezonun büyük bölümünü oynamadan geçirmesi ve yüksek maliyeti, teknik direktör Şenol Güneş’i düşündürüyordu. Ancak elde başka alternatif kalmaması nedeniyle yönetim ve Güneş arasında son bir değerlendirme yapıldıktan sonra yeniden İspanyol eldivende karar kılındı. 24.00’e kadar vakti bulunan Beşiktaşlı kurmaylar transferi bitirmek için şartları zorlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ