MENÜ

Erik Lima, Fenerbahçe'de!

Transferin son gününde baş döndürücü bir trafik yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler'in 7.5 milyon Euro önerdiği ileri sürülen Erik Lima, Fenerbahçe'nin sosyal medya hesaplarını takibe aldı. Goias başkanı da transferle ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Erik Lima, Fenerbahçe'de!




Erik Lima, kendi Twitter hesabından Fenerbahçe'nin Türkçe ve İngilizce hesaplarını takibe aldı. Genç futbolcu ayrıca Fenerbahçe'nin Instagram hesabını da takibe aldı. Fenerbahçe'nin önde gelen bir taraftar grubunun Twitter hesabı da Brezilyalı oyuncuyu takibe başlayınca taraftarlar transfer için bir hayli heyecanlandı. Fenerbahçe cephesi ise henüz bu gelişmelerle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Tüm bunlar olup biterken Fenerbahçe cephesinden hiçbir açıklama gelmedi. Bomba açıklama ise transfer saatinin bitmesine saatler kala geldi.

Başkan açıkladı

Goias Başkanı Sergio Rassi yaptığı açıklamada Brezilyalı futbolcunun, bu sezonu Goias'ta geçireceği ve Brezilya Ligi'nin sonunda Fenerbahçe'ye katılacağı belirtildi. Goias Başkanı Rassi, "Erik Lima'nın transeri için Fenerbahçe ile sözlü olarak anlaşmaya vardık. Lima sene sonuna kadar bizimle kalacak. Transfer ücretinin yarısı şimdi, yarısı sene sonunda ödenecek" açıklamalarını yaptı.



Haberin Devamı
YORUM YAZ