MENÜ

Obi Mikel atağı

Beşiktaş, yarın akşama kadar bitirmek için flaş bir isme daha kanca attı: Obi Mikel... Nijeryalı ön liberonun kulübü Chelsea'yle pazarlığa oturan Kartal, bu transferde de mutlu sona yakın.

Obi Mikel atağı

Veli ve Tolgay’ın sakatlıkları nedeniyle orta sahada eksik kalan Beşiktaş için çember oldukça daraldı. Ozan Tufan, Lucas Leiva ve Kucka transferlerinde hüsrana uğrayan Siyah-Beyazlılar, taraftarının gönlünü dünyaca ünlü bir yıldızla almaya kararlı. Yönetim, takıma seviye atlatacak bir isim alınmasını isteyen teknik direktör Şenol Güneş’in tam da düşündüğü gibi bir oyuncunun peşine düştü: John Obi Mikel... Son yıllarda sık sık adı Süper Lig’in devleriyle anılan 28 yaşındaki futbolcunun kulübü Chelsea ile pazarlığa oturan Beşiktaşlı idareciler Demba Ba transferinden yakın ilişkiler kurduğu İngiliz ekibinden olumlu yanıt aldı.

Kiralık gelecek

Transferin satın alma opsiyonuyla kiralık olarak gerçekleşmesi gündemde. Şu an İngiltere’de bulunan ve oyuncunun menacerini ikna etmeye çalışan Erdal Torunoğulları’nın bugün müjdeli haberi vermesi bekleniyor. Siyah-Beyazlılar, bu transfer için yarın akşam mesai bitimine kadar devrede olacak, bitirmeye çalışacak.

Orhan Yıldırım



Kartal Valdes!

Haberin Devamı
YORUM YAZ