MENÜ

Medicana Sivasspor 1-1 Osmanlıspor

İlk iki maçında zaferle tanışamayan Sergen Yalçın'lı Sivasspor, taraftarını yine güldürmedi. Arena'da Aslan'ı yıkan Osmanlı'yla kozlarını paylaşan Yiğidolar, 76'da geriye düştüğü maçta 1 puanı uzatmada kurtardı.

Medicana Sivasspor 1-1 Osmanlıspor

Arena’da Galatasaray’ı yıkan Osmanlı, Sivas’ta uzatmalarda yıkıldı. İstanbul’da Galatasaray karşısında elde edilen 2-1’lik galibiyet, ligin yeni takımı Osmanlıspor’a bir hayli özgüven kazandırmış. Torje gibi bir lideri takıma monte eden Mustafa Akçay’ın da işi kolaylaşmış. Evinde kazanma alışkanlığını kaybeden Sivasspor’daki güven kaybı da buna eklenince, Başkent ekibi ilk yarıda rakip kaleyi abluka altına aldı. Osmanlı orta alanının uyguladığı yakın markaj Aatif, Mehdi ve Batuhan’ın oyundan düşmesine neden olurken, sağ kanatta Cicinho ve Burhan Eşer’in çabası ise Sivasspor forvetlerini topla buluşturamadı. 38’de Ndiaye’nin ceza sahası çizgisinden çektiği şutu kaleci Setkus 90’dan çıkardı. Sergen Yalçın, aksayan orta alandan Orhan’ı çıkarıp, ikinci 45’te Abalo’yu sahaya sürdü. Bu hamle gol girişimlerini artırdı.

Ne yaptın Özkalfa!

76’da Erdal taşıdığı topla Torje’yi Rumen yıldızın paralel pası ile buluşan Ndiaye çaprazdan sert vurdu: 0-1. Hakem Tolga Özkalfa, sarı kartı olan John Boye’un 57’de Mehmet Güven’in bileğine basmasını es geçti, bununla da kalmadı aynı futbolcunun 90’da maçın yıldızı Torje’ye kasti dirseğini de görmezden geldi. Özkalfa’nın oyundan atmadığı Boye, 90 artı 5’te ise defanstan seken topa vurduğu vole ile takımını beraberliğe taşıyan isim oldu: 1-1.

90+ Hüseyin Sakarya

Haberin Devamı
YORUM YAZ