MENÜ

Kartal Valdes!

1 numara için Lindegaard, Beto, Ospina gibi tecrübeli isimleri listesinde bulunduran Beşiktaş, tercihini Victor Valdes'ten yana kullandı. Siyah-Beyazlılar, kupa koleksiyoncusu İspanyol eldivenle her konuda anlaştı, transferin bugün açıklanması bekleniyor.

Kartal Valdes!

Farklı Gaziantep zaferiyle moral depolayan Beşiktaş’ta rota transfere çevrildi. Siyah-Beyazlılar yarın mesai bitimine kadar gereken takviyeleri yapmak için büyük mesai harcıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, kaleye, stopere ve orta sahaya transfer istemişti. Bu doğrultuda düğmeye basan yönetim ilk bombayı 1 numara için patlatıyor. Cenk’in takımdan ayrılmasının ardından arayışlara başlayan Kartal’ın listesinde Sevilla’da Beto, Arsenal’dan Ospina ve Manchester’dan Lindegaard gibi isimler vardı. Ancak Beşiktaş tercihini Manchester’da gözden çıkarılan Victor Valdes’ten yana kullandı. İspanyol file bekçisiyle yapılan uzun görüşmeler sonucunda her konuda anlaşma sağlandı.

Yıllık 2 milyon Euro

Uzun yıllar Barcelona’nın kalesini koruyan ve Katalan ekibinde tam 24 kupa kaldırıp, “Kupa koleksiyoncusu” lakabı alan Valdes’in bugün İstanbul’da olması bekleniyor. Maliyet olarak listedeki diğer isimlere göre daha pahalı olan Valdes kararında teknik direktör Şenol Güneş’in etkili olduğu ifade edilirken 33 yaşındaki eldivenin bonuslarla birlikte Beşiktaş’tan yaklaşık 2 milyon Euro alacağı bildirildi.

Özel kontrol

Beşiktaş Yönetimi, son dönemde sakatlığı olduğu yönünde haberler çıkan Valdes için özel bir sağlık kontrolü yapacak. Oyuncun tüm tetkikleri yapıldıktan sonra transfer resmiyete dökülecek.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ