MENÜ

Aslan'a 3 Senegalli!

Taraftarın beklediği transferleri yapamayan Sarı-Kırmızılılar, U21 takımının Edirnespor'la oynadığı hazırlık maçında 3 Senegalli denedi. N'diaye, Ba ve Amadou Toure isimli oyuncular hakkındaki kararı Hamzaoğlu verecek.

Aslan'a 3 Senegalli!

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Edirnespor’la hazırlık maçı yapan Galatasaray, U21 oyuncularından kurulu bir kadroyla çıktığı maçı 1-0 kaybetti.

Hamza Hamzaoğlu ve yardımcısı Fuat Buruk’un da tribünden izlediği karşılaşmada Sarı-Kırmızılılar 3 Senegalli oyuncuyu denemeye aldı.

Yaklaşık 1 haftadır altyapı ile antrenmanlara çıkan 3 futbolcu, Edirne’de oynanan mücadelede ilk 11’de yer aldı. İsimleri Abdoulaye N’diaye (25), Abdoulaye Ba (22) ve Amadou Toure (23) olan futbolcuların teknik heyetin raporu doğrultusunda takımdaki geleceklerine karar verilecek.

Ontivero kulübede


İsviçre 2. Lig ekiplerinden FC Will’e gönderilen, ancak anlaşma sağlayamadan geri dönen Ontivero, daha sonra Arjantin Ligi’nde bir takımla denemeye çıkmış, ancak beğenilmeyerek geri gönderilmişti. Çalışmalarına U21’le devam eden genç oyuncu Edirne’de takımla birlikteydi.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ