MENÜ

Leiva tamam sıra Liverpool'da

Siyah-Beyazlılar'ın ön libero transferindeki 1 numaralı hedefi Lucas Leiva'dan müjdeli haber geldi. Yıldız ismin Türkiye temsilcisi Ahmet Bulut, FANATİK'e, “Oyuncumuz Beşiktaş'ta oynamaya pozitif bakıyor. Tarafların yakın zaman içerisinde anlaşmaya varmasını bekliyoruz” diyerek müjdeyi verdi.

Leiva tamam sıra Liverpool'da

Veli Kavlak’ın omuz bölgesindeki, Tolgay Arslan’ın da dizindeki sakatlığı sebebiyle ilk yarıyı kapatması sonrasında Siyah-Beyazlılar’da ön libero transferi konusunda çalışmalar başlamıştı. Bu doğrultuda gündemine; Ozan Tufan, Gökhan İnler, Marouane Fellaini, Sebastian Rode ve Lucas Leiva gibi isimleri alan yönetim, son olarak Liverpool’lu futbolcu üzerine yoğunlaşmıştı. Takımın Kuzey İrlandalı menaceri Brendan Rodgers’ın bu sezonki kadro alternatifleri arasında yer almayan 28 yaşındaki futbolcuyla görüşen kulübün dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın, Leiva’yla anlaştığı ortaya çıktı. FANATİK’e konuşan tecrübeli oyuncunun Türkiye temsilcisi Ahmet Bulut, “Leiva için kulüplerin görüşmeleri sürüyor. Tarafların yakın zaman içerisinde anlaşmaya varmasını bekliyoruz. Oyuncu konusunda problem yok. Kendisi Beşiktaş’ta oynamaya pozitif bakıyor” ifadelerini kullandı.

Satın alma opsiyonlu kiralanabilir

UEFA’yla Finansal Fair-Play Kuralları çerçevesinde yaptığı anlaşma sebebiyle mali olarak denetim altında bulunan Siyah-Beyazlılar, bu durumdan dolayı Leiva’yı kiralamaya sıcak bakıyor. Alman golcü Mario Gomez’i de İtalya Serie A ekibi Fiorentina’dan benzer bir formülle takıma kazandıran başarılı yönetici Erdal Torunoğulları’nın, yıldız ismi satın alma opsiyonlu kiralamak için Liverpool’la son detayları görüştüğü öğrenildi.

Gökmen Özcan

Haberin Devamı
YORUM YAZ