MENÜ

Trabzonspor'dan Marin bombası

Transfere doymayan Trabzonspor, Chelsea'de kadroya girme şansı bulunmayan Marin için harekete geçti. 26 yaşındaki ofansif orta saha, aynı zamanda kanatlarda da görev alabiliyor.

Trabzonspor'dan Marin bombası

Mbia, Cavanda, Okay, Alper, kaleci Esteban ve N’Doye’yi renklerine katan Trabzonspor, iki stoper ve bir kanat oyuncusu daha alarak transfere nokta koymak istiyor.

Bu doğrultuda Marko Marin için düğmeye bastı. Chelsea kulübüyle 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Marin’in 2.5 milyon Euro’luk bonservis bedelinin aşağıya çekilmeye çalışıldığı öğrenildi.

8 MİLYONA GELDİ

1.70 metre boyundaki Marin’in hücum hattının her bölgesinde görev alabilmesi, 26 yaşındaki yıldızı daha da değerli kılıyor.

Geçtiğimiz yıl Belçika’nın Anderlecht kulübünde kiralık olarak oynadıktan sonra Maviler’e geri dönen Marin’le ilgili son kararı teknik direktör Şota Arveladze’nin vereceği öğrenildi.

2012-13 sezonunda Werder Bremen’den Chelsea’ye 8 milyon Euro karşılığında transfer olan Marin, İngiliz ekibinde bir türlü kalıcı hale gelememiş, sırasıyla Sevilla, Fiorentina ve Anderlecht gibi ekiplere kiralanmıştı.

Kaynak: Habertürk

Haberin Devamı
YORUM YAZ