MENÜ

Rize ve Trabzon'da Fenerbahçe için güvenlik üst seviyede

Pazar günü oynanacak Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı öncesinde Rize ve Trabzon'da güvenlik üst seviyeye çekildi. Geçen sezon oynanan Rize maçı sonrasında sarı lacivertli kulübün takım otobüsü Trabzon'un Sürmene ilçesi yakınlarında silahlı saldırıya uğramış olay kamuoyunda günlerce tartışılmış ancak failler yakalanamamıştı.

Rize ve Trabzon'da Fenerbahçe için güvenlik üst seviyede

Fenerbahçe’nin Rize seyahati öncesi olağanüstü güvenlik önlemleri dikkat çekiyor. Sarı lacivertli kulübe Rize ve Trabzon valiliklerinden güvenlik için sürekli istekler de gelmeye devam ediyor.

Fenerbahçe Kulübü’nün Rize’den gece dönmesinin güvenlik açısından doğru olmayacağını belirten emniyet yetkilileri bu nedenle sarı lacivertlilerin Pazartesi günü İstanbul’a dönmeleri gerektiğini bildirdiler. Bunun üzerine Fenerbahçe de programını değiştirdi ve Pazartesi gündüz Trabzon üzerinden İstanbul’a dönmeye karar verdi.

Bu arada Rize’de maç için olağanüstü güvenlik önlemleri alınıyor. Karşılaşma öncesinde ve sonrasında güvenliği sağlamak için çevre illerden 2500 polis takviyesi yapılacak. Herhangi bir saldırıya karşılık her türlü güvenlik önlemi alınacak.

Hürriyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ