MENÜ

Ertuğrul Sağlam'dan, 'Stoch' açıklaması

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçeli Miroslav Stoch'un transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Sağlam'dan, 'Stoch' açıklaması


Ertuğrul Sağlam
, Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Sözlerine, "Şehit askerlerimize rahmet diliyorum" diye başlayan Ertuğrul Sağlam, transferi gündemde olan Miroslav Stoch ve diğer isimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Sağlam'ın sözlerinden öne çıkanlar:

"Stoch'la alakalı ufak pürüzler, bazı prosedürler var, onların hallolmasını bekliyoruz. Bellucshi ile görüşmede ben de vardım. İkna oluyor gibi olmuştu ama sonradan gelmedi. Takımında da hala oynayamıyor, lisansı çıkmadı. Daha sonra ayrılanlarda inanın şunu yapmak istedik, bu oyuncuları takımımızda tutalım, çok fazla fire vermeyelim istedik. Şunu gördük ki bu arkadaşlarımızın yeni takımları ile imza atarken de bunu açıkça dile getirdiler, olmak istedikleri ve mutlu oldukları yerdeler diye açıklama yaptılar.

''Mukavelelerinizi iyileştirelim, sözleşmelerinizi yenileyelim dedik ama ısrarla Bakambu da dahil Bursaspor'da oynamak istemediklerini söylediler. Bunun bir çok sebebi olabilir. Bir takımda oynamak istemeyen bir oyuncuyu zorla tutamıyorsunuz, tutmamak da lazım. Onlar gittiler. Onların yenine yeni takviyeler yapmak istedik. Sonuçta bu değişimler istemeyerek de olsa yaşandı.''

'Transferi tamamlıyoruz'

"Gaziantepspor'la taraftarımızın önünde sezonun açılışını yapacağız. Yeni gelen arkadaşlarımız oldu. Kadroya sonradan katılanlar oldu. Trabzonspor maçından sonra katılanlar oldu. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Orta alan için ikinci iyi arkadaşımızın da sonuçlanmasını bekliyoruz. Her şey istediğimiz gibi gelişirse bugün transferi tamamlarız. Bundan sonra bu kadronun birbiri ile uyumu, adaptasyonu sağlayacak çalışmalar yoğunluk vereceğiz."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ