MENÜ

Real Madrid, Alex Telles'i izledi

İnter, Roma ve PSG gibi devlerin radarında olan Alex Telles'in adı şimdi de Real Madrid'le anılmaya başlandı. İspanyollar'ın iddiasına göre Benitez, sol beke Brezilyalı'yı düşünüyor.

Real Madrid, Alex Telles'i izledi

Fabio Coentrao’nun takımdan ayrılması ihtimaline karşın sol bek için girişimlerini hızlandıran Real Madrid, tanıdık bir isme yöneldi. As gazetesinde yer alan habere göre Eflatun-Beyazlı ekip, o bölgeye Galatasaray’dan Alex Telles’i düşünüyor.

Brezilyalı oyuncunun uzun zamandır takip edildiği ve bu transferin yıl sonuna kalmadan gerçekleşebileceği belirtildi. Telles’in adı daha önce de Inter, Roma, PSG gibi kulüplerle anılıyordu. Önceki akşamki karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Brezilyalı oyuncu 69. dakikada Hakan Balta’nın yerine oyuna dahil olmuştu.

PSG işi olmadı

Telles için Galatasaray yönetimine en ciddi teklif Zlatan İbrahimovic’in de formasını giydiği Fransız devi PSG’den gelmişti. Sarı-Kırmızılı takımın kapısını 7 milyon Euro’luk bir teklifle çalan Fransızlar, bu transfer için son derece ısrarcıydı. Ancak Galatasaray Yönetimi’nin 10 milyon Euro’dan aşağı inmemesi görüşmeleri tıkamıştı. Telles için Real Madrid’den şimdilik resmi bir adım atılmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ