MENÜ

Fenerbahçe, John Terry'nin peşinde!

Fenerbahçe, yıldızlar topluluğuna bir isim daha eklemek için düğmeye bastı... Sarı-Lacivertliler, sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan Chelsea'nin efsane kaptanı için İngilizler'in kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe, John Terry'nin peşinde!

Fenerbahçe’de transfer çılgınlığı bitmiyor... Fernandao, Van Persie, Nani ve Ozan Tufan gibi flaş isimleri kadrosuna katarak adeta bir yıldızlar topluluğu oluşturan Sarı-Lacivertliler’in bir büyük bomba daha patlatmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Fenerbahçe’nin peşinde olduğu ismi İngilizler açıkladı: John Terry...

Seneye bitiyor

Ada’nın saygın gazetelerinden Daily Mail, 1998’den bu yana Chelsea forması giyen Terry için Fenerbahçe’nin düğmeye bastığını yazdı. İngilizler, Terry’nin sözleşmesinin gelecek sezon biteceğini hatırlatıp Sarı-Lacivertliler’in gelecek sezon onu bedelsiz almayı planladığını belirtse de Fener’in bu transfer döneminde de sürpriz yapması mümkün.

Alves giderse hemen

Bruno Alves’in kendisini çok isteyen Porto’ya satılması halinde Terry için Fenerbahçe’nin uygun bir bonservis bedeli teklifiyle Chelsea’nin kapısını çalabileceği ve İngilizler’in kaptanına da yıllık 3.5 milyon Euro (Yaklaşık 11 milyon TL) önereceği bildirildi. Uzun yıllar kalesini koruyan Cech, eski Galatasaraylı Drogba ve Lampard gibi deneyimli oyuncularla yollarını ayıran Chelsea’nin de böyle bir teklife olumlu baktığı gelen haberler arasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ