MENÜ

'Beşiktaş'ı abartmayın'

Şota beyin yıkamaya devam ediyor. Bir yandan Beşiktaş'ı analiz eden Gürcü hoca, diğer taraftan da öğrencilerine şu mesajları yolluyor: Biz de en az Beşiktaş kadar iyiyiz. Farklı skor sebebiyle rakibimiz çok öne çıkarıldı, siz buna takılmayın. Trabzon her maçın favorisi olacak güçte. Bunu kanıtlama fırsatı da erkenden ayağımıza geldi

'Beşiktaş'ı abartmayın'

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota, Beşiktaş maçına hem iddialı hazırlanıyor hem de takımını bu iddiaya ortak etmeye çalışıyor. Karadeniz ekibinin hocası, her idmanda öğrencilerini yüreklendirerek 3 puan hedefini aşılıyor.

Beşiktaş’ın ilk haftada aldığı görkemli sonucun fazla abartıldığını yakın çevresiyle paylaşan Şota’nın, “İlk hafta biz de kazandık ama söylüyoruz ki, hâlâ eksiklerimiz var. Her takımın var. Kimse mükemmel değil, olamaz da. O nedenle diyorum ki, bir takımı küme düşürmek için de, şampiyon ilan etmek için de fazla erken. Kim ne kadar iddialıysa Trabzonspor da o kadar iddialıdır” yorumlarını yaptığı öğrenildi.

‘Taraftar bize inanıyor’


Bordo-Mavili ekibin teknik patronu öğrencilerine şöyle sesleniyor: “Taraftar bize inandı, geldi ilk maçta bize destek oldu. Onlar sözünü tuttu. Şimdi sıra bizde. Biz de onlara her sahada, her rakibe karşı iyi futbol sözü verdik. Şimdi bunu yapmak zorundayız.

Beşiktaş ve ligdeki her takım kadar iyi olduğumuzu göstermek için fırsat ayağımıza erken geldi. Kazanalım ve bir şehir nasıl ayağa kalkıyor görelim. Aramızda buna tanık olmuşlar da var, yeni yaşayacaklar da. Ancak ben yaşadığım için biliyorum, kazanın siz de görün.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ