MENÜ

Balazs Dzsudzsak Bursaspor'da

Bursaspor, Dinamo Moskova takımının Macar oyuncusu Balazs Dzsudzsak ve kulübü ile prensipte anlaştı.

Balazs Dzsudzsak Bursaspor'da

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Dinamo Moskova takımının Macar oyuncusu Balazs Dzsudzsak ve kulübü ile prensipte anlaştı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yeşil-beyazlı yöneticiler bir süredir görüştükleri Macar oyuncu ve Dinamo Moskova takımıyla her konuda anlaşma sağladı.

Balazs Dzsudzsak’ın yarın özel uçakla Bursa’ya geleceği, 17 Ağustos Pazartesi günü de sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.



DZSUDZSAK ORTA SAHA İÇİN VAİNQUEUR'U ÖNERDİ

Dzsudzsak'ın Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'ye transfer olması nedeniyle Bursaspor'a Dinamo Moskova'dan takım arkadaşı olan William Vainhqueur'u önerdiği belirtildi. Bursasporlu yöneticilerin bu yüzden Rus takımıyla bu oyuncu için de nabız yokladı. Rus takımının teklifi olumlu karşıladığı öğrenildi. Öncelikle Dzsudzsak'ın transferini bitirmek isteyen Bursaspor'un ardından Fransız ön libero William Vainhqueur'u da renklerine bağlamayı hedeflediği bildirildi.



STOCH İDDİASI

Fenerbahçe'ye önce Ozan Tufan, ardından da Volkan Şen'i veren Bursaspor'da, forvet için düşünülen isimler arasında Sarı-Lacivertli takımdan Miroslav Stoch'ın isminin ön planda yer aldığı, bu konuda temaslarda bulunulduğu bildirildi. Bu arada Stoch'un menajerinin hafta başında Bursa'ya geleceği öne sürüldü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ