MENÜ

Galatasaray'da Melo kadro dışı

Galatasaray'ın Medicana Sivasspor maçı için kamp kadrosu belli oldu. Sarı Kırmızılılar'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, dün yeni sözleşme imzalamasına rağmen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından kadroya alınmadı.

Galatasaray'da Melo kadro dışı

Spor Toto Süper Lig'in yeni sezonu bu hafta oynanacak maçlarla başlıyor. Son şampiyon Galatasaray, Süper Lig'in birinci haftasında Medicana Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı ve maça odaklandı. Sarı Kırmızılılar, bu akşam saat 17.25'te Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Sivas'a hareket ederek karşılaşma için kampa girecek.

Galatasaray'ın Medicana Sivasspor maçı için kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Fernando Muslera, İsmail Çipe - Alex Telles, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Koray Günter, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu - Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Olcan Adın - Umut Bulut, Burak Yılmaz

Galatasaray ile Medicana Sivasspor maçı yarın akşam saat 22.00'de Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

İnter ve Bursaspor maçında da yoktu


Brezilyalı futbolcu, Sarı Kırmızılı takımın İnter ile Türk Telekom Arena'da oynadığı hazırlık maçı ve Bursaspor ile oynanan Süper Kupa karşılaşmasında da kadroda yer almamıştı.

Lisansı yetişmedi iddiası

İnter
'in Felipe Melo'yu istemesi üzerine Brezilyalı futbolcu, takımda kalmak istemediğini açıklamıştı. Ancak Sarı Kırmızılı yönetim, Mancini'nin teknik direktörlüğünü yaptığı İtalyan kulübün yöneticileri ile bonservis konusunda anlaşma sağlayamamış bunun üzerine Melo, Galatasaray'la yeni sözleşmeye imza atmıştı. Tecrübeli futbolcu, Aslan'da kalmasına rağmen Sivasspor maçı kadrosuna alınmadı.

Bu durumun ardından yeni bir iddia ortaya atıldı. Sarı Kırmızılılar'ın, olası ayrılığını düşünerek Melo'nun lisansını çıkarmadığı iddia edildi. Galatasaraylı yöneticiler, yapılan anlaşmanın ardından hemen Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurarak Felipe Melo'nun lisansının çıkarılmasını istediği öne sürüldü. Ancak, Melo'nun lisansı Sivasspor mücadelesine yetişmedi, bu yüzden Brezilyalı'nın kadroda olmadığı gelen bilgiler arasında...


UEFA, Podolski'yi yok saydı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ